2019-10-12 92 views
今日開始泰國之旅!落機於酒店放下行李便往Hungry Nerd食lunch,我們點了巨牛扒拼盤,香辣煙肉意大利粉和芝士焗菠菜。巨牛排拼盤真係好大好足料,份量十足,有牛扒,朱扒、香辣雞扒、炸魚、德國腸、多士、沙律菜和薯條。牛扒食落肉質鮮嫩可口,朱扒食落肉味香濃配上黑胡椒食落口感豐富、香辣雞扒辣度適中,肉質鮮嫩、炸魚炸得金黃,食落鮮甜配上他他醬食落惹味、德國腸香脆彈牙、配上自家醬汁食落醒胃;多士食落香脆鬆化、沙律菜食落新鮮、薯條炸得金黃香脆整份,整份巨牛扒拼盤,賣相一流,份量十足;香辣煙肉意大利粉辣度適中,好多煙肉,鹹度適中,整份香辣煙肉意大利粉食落爽口,最後芝士焗菠菜芝士味香濃,菠菜爽口。餐廳座位舒適,食物份量十足,賣相吸引、價錢合理,尤其巨牛扒拼盤,足料豐富,適合三五知己和「大胃王」。
芝士焗菠菜
巨牛扒拼盤
香辣煙肉意大利粉
2019-10-05
฿320 (Lunch)