2023-03-06 81 views
已經第二次去,無論環境、氣氛同食物都無得輸。最緊要係可以上網訂位。環境佈置非常日式的居酒屋加串燒格局,門口有員工細心地幫客人收起鞋,一入門,所有員工同時講日本既“歡迎光臨”,好開心的。我叫左支日本清酒750ml,1900泰幣,員工一直有留意我地飲左幾多,少過半杯就主動添酒,好窩心。食物種類多,如叫左刺身生野,佢地會問要唔要火炎燒熟dd,兩樣都試過,建議試哂兩味道,另外,火炎吞拿魚飯同火炎牛舌係必食推介,味道係出奇好。呢度唔會一窩蜂咁上哂所有order,佢地會因應你食野既進度上菜,所以唔覺得好趕時間但又段段有,無停過。走既時侯,會有員工在門外攞住一大個banner同你講再見,好少見到有咁好服務態度既餐廳。最後埋單唔使6000泰幣。
最後埋單唔使6000泰幣。
牛舌
魚生