ระดับ2
2019-12-30 92 วิว
🎾 #一粒波碌去曼谷去泰國一定要飲返杯泰奶🤤而ChaTraMue就係最出名既泰國茶品牌🍃而且一杯都係勁平(平過香港差唔多一半!),冇理由唔飲返夠本🤪-⚾Thai tea (少甜少冰) 55฿泰式奶茶除左用泰國茶之外,仲會加花奶/煉奶/糖/大量冰🥤見到啲材料都諗到有幾甜😂😂所以飲Thai tea一定要少甜🍯今次我就叫左少甜少冰,雖然都係好甜(所以叫微甜就啱!),但飲落thai tea味勁香濃又唔會澀,仲有香甜既奶味👍🏻👍🏻thai tea既香味真係同普通紅茶完全唔同,黎泰國一定要試!p.s. Siam Paragon嗰間仲有得加10 ฿少冰茶滿杯😮😮-🏐ChaTraMue-#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #ChaTraMue #手標牌 #泰國手標牌 #泰奶 #泰式奶茶 #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #波比泰國藍帶遊記
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
0 ไลค์
0 คอมเมนต์
⚾Thai tea (少甜少冰) 55฿
🏐ChaTraMue
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว