ระดับ2
2020-01-03 100 วิว
喺泰國曼谷呢一個咁熱嘅地方,梗係要食下雪糕散一散熱!今次我哋去試呢間係曼谷到處可見嘅美國嘅連鎖店!張梁點餐👦🏻🧒🏻฿89 (約hkd$22) 《American Tower》🇺🇸評分(10分滿分):7️⃣食評💬:呢到嘅配搭十分之多,可以自選亦可以揀已經set好嘅,我地試咗呢個美國杯,有支旗仔係上面好得意。藍色雪糕口味係monster berry cookie,其實都係曲奇味🤣有cream、香蕉粒、威化餅同士多啤梨醬,呢個價錢來講算性價比好高!Swensen's (สเวนเซ่นส์) (Wat Phraya Krai)📍Wat Phraya KraiAsiatique The Riverfront, Charoen Krung Road, Bang Kor Laem, Bangkok👉🏼摩天輪夜市嘅大門口附近👈🏼
อ่านรีวิวฉบับเต็ม

7 วิว
4 วิว
2 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว