2023-06-24 74 views
去得泰國旅行,天氣又咁熱,當然唔少得要食返啲凍嘅甜品😋門牌寫住”After Yo”,但係佢的確係After You🤣聽人講泰國嘅好食過香港,等我哋又試吓先😝🍽️泰式奶茶刨冰味道同香港After You嘅幾乎一樣,奶茶嘅茶味重啲同甜啲😌都係有啲方形嘅多士喺中心,枱枱都會挑走佢哋唔食🤣🍽️芒果糯米飯刨冰尼個比香港嗰個好食好多,芒果味更加真實😍中間仲包咗好多糯米,煙煙韌韌口感好豐富😋超級推薦大家試芒果味👍🏻👍🏻🍽️美綠刨冰泰國After You獨有嘅味道🤩尼個開頭只有芝士奶蓋同少量美綠粉喺面頭,刨冰主要係白色,然後提供較多美綠汁俾人自行控制甜度😋味道同奶蓋好夾,中間仲有啲美綠磚粒,如果香港都有就好了🥰味道😋 9.5/10性價比💰 7.5/10環境🔎 8/10服務🫶🏻 5.5/10打卡指數📸 7.5/10٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 推薦指數🥰 8.5/10

🍽️泰式奶茶刨冰

🍽️芒果糯米飯刨冰