✈️ #hkbase泰國 ✈️✨曼谷人氣蜜糖吐司 • 雪綿冰✨相信去過曼谷既朋友都一定有食過🤣不過慎防有人未去過都要介紹下-🍨泰式奶茶雪綿冰🍨 255thb~hkd$65佢既冰沙真係非一般既軟綿綿同濃郁!!!香港排成粒鐘隊既都比唔上,個人超愛泰式奶茶,呢杯野簡直係將泰奶既精華提升🤩🤩🤩配埋杯濃縮泰奶仔,超滿足-🥭芒果糯米飯味雪綿冰🥭265thb~hkd$68期間限定,要撞啱季節先有得食,佢將芒果糯米飯融入沙冰中,入面有粒粒糯米同芒果,再有一杯仔芒果汁同椰汁。但我就覺得有啲吹大左,個人都係鍾意泰奶味多啲-🍫朱古力蜜糖吐司🍯絕對係同香港既蜜糖吐司2個lv黎!!牛油+香脆麵包+冰凍雪糕+朱古力醬真係好好食!🤤有分regular size(圖二) /baby size(圖三),baby size都有兩球雲呢拿雪糕,2個人食baby size加個雪綿冰都夠👍🏻-餐廳仲有無糖冰茶免費任飲,配甜點解膩一流!-After you dessert cafe📍 CENTRALWORLD, 7th Floor#hkbasebangkok #hkbase曼谷 #hkbase泰菜
✈️ #hkbase泰國 ✈️
✨曼谷人氣蜜糖吐司 • 雪綿冰✨
🍨泰式奶茶雪綿冰🍨 255thb~hkd$65
🥭芒果糯米飯味雪綿冰🥭265thb~hkd$68
🍫朱古力蜜糖吐司🍯
餐廳仲有無糖冰茶免費任飲,配甜點解膩一流!
After you dessert cafe
📍 CENTRALWORLD, 7th Floor