ระดับ1
2019-02-12 256 วิว
呢一間餐廳唯一我會推介的是甜品奶茶刨冰值得一試!食海鮮就太貴 ,而且都是很普通的 ,份量比較少,我們叫了一碟海鮮炒粉絲 350 價錢尚算餐牌上的低價位,整碟海鮮炒粉絲 只有一隻蝦仔 二片魷魚 ,二片炸魚片 其餘的也是配菜及粉絲 另外叫了一碟蒜蓉蒸河蝦 1200 左右,蒜蓉味十分濃厚,味道跟普通蒸蝦差不多 ,但這個價錢 真是有點昂貴,其他餐廳性價比比較高。裝修很漂亮 ,都是食氣氛的 ,星期一至四去會比較小人,星期五六日比較多人 因此想坐近窗口位或者係一啲比較靚嘅位置呢都冇辦法安排呢間餐廳主要係食佢嘅環境氣氛 ,所以建議都係少啲人嘅時候去衛生方面尚算可以,但是有烏蠅 ,在這麼貴價的餐廳裏有烏蠅一起進餐確實不好受。
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
呢一間餐廳唯一我會推介的是甜品
奶茶刨冰值得一試!
฿295
24 วิว

18 วิว

19 วิว
0 คอมเมนต์

呢間餐廳主要係食佢嘅環境氣氛 ,所以建議都係少啲人嘅時候去
25 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
2019-02-08
วิธีการกิน
รับประทานที่ร้าน
ราคาต่อคน
฿1100 (มื้อเที่ยง)
เมนูแนะนำ
  • 奶茶刨冰