ระดับ2
2020-01-22 66 วิว
🎾 #一粒波碌去曼谷-⚾Baby Thai Tea Kakigori 175฿啲冰好幼滑,好濃thai tea味🤤上面層cream有小小鹹味,類似奶蓋咁,好濃厚😋入面仲有涼粉粒同麵包粒🤔但啲麵包索左啲溶左既冰,食落好似濕左既紙皮好怪🙁🙁仲有個醬,但覺得唔洗落都得,一來個冰本身都夠味,兩來好稀 但又好甜🧐.⚾️Baby Mango Sticky Rice Kakigori 185฿冰係假假地既芒果味🥭上面層cream都係有小小鹹既椰汁味🥥入面仲有糯米飯,煙煙韌韌幾好食,但如果有多啲就好了☹️入面仲有幾粒芒果粒,都係有多啲既話就好啦😬可能叫大既會好啲🧐🧐.⚾️Buttermilk Pancake 175฿一上枱超香!!😮上面有少少cream,食落幾鬆軟🤪煎得幾香,好香牛油味👍🏻👍🏻估佢唔到又幾好食喎😆😆-🏐After You-#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #afteryou #afteryoucafe #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #sukhumvit美食 #as
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
0 ไลค์
0 คอมเมนต์
⚾️Buttermilk Pancake 175฿
🏐After You
#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #afteryou #afteryoucafe #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #sukhumvit美食 #asok美食 #terminal21美食 #波比泰國藍帶遊記
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว