ระดับ1
2024-06-24 1032 วิว
之前朋友係去曼谷book唔到,今次竟然比我咁好彩book到,可能係因為開多咗一間分店。 經OpenRice book 係曼谷book 餐廳真係超方便唔駛自己周圍搵。 不過係要預先揀好要食邊個package, 因為有d包在幾樣signature food. 講番食物先,有d係自己係出面攞,有d係行出出門任order再送到你枱面,之前諗住都係一般較為好d嘅自助餐,點知食物嚟到係有樣又有內涵,佢唔係亂咁夾d出嚟比你,係有哂擺盆好似法國菜咁,而且真係好食,尤其是嗰薄薄嘅和牛,其實日式刺身同韓國醬油蝦都非常新鮮好味,個帶子刺身係XL size嗰隻添。 $6xx有咁嘅質素嘅自助餐,香港真係搵唔到。 大家有機會去曼谷一定要試吓。 不過亦由於太好食同太低食, 要有心理準備人非常多同嘈。
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
320 วิว
314 วิว
530 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว