ระดับ2
2020-03-15 78 วิว
🎾 #一粒波碌去曼谷Samyan Mitrtown係一個比較新既商場😀之前黎過一次但好多野都未開🤔今次再黎就試下呢間朋友話抵食既上海野🤪-⚾Tan Tan Men Set (S) 150฿Set有得揀Small/Regular,啱哂我呢啲小鳥胃🤪set有擔擔麵/沙律/小籠包🥢擔擔麵湯底都okay,幾濃味同幾香花生味🥜但麵身就太幼🤔🤔食落口感唔太好🤨沙律就正正常常胡麻醬🥗反而小籠包幾有驚喜🤩肉餡好鮮美,而且皮唔太厚,底下仲有塊脆皮幾得意🤪🤪又唔洗驚整穿塊皮👍🏻(個人覺得好食過central world間鼎泰豐🤡).⚾️Cream bun 75฿(唔記得影相添....)好一般既奶黃包🤨包有啲痴牙,同埋餡又唔香,質感有少少怪🤔不推😟-⚽️總評⚽️個擔擔麵set性價比真係幾高🤪150฿有擔擔麵/小籠包/沙律,小鳥胃覺得滿足😋特別係個小籠包真係有驚喜!可以試下🤤🤤-🏐 Din’s (ดินส์)Wang MaiSamyan Mitrtown, G Floor, Rama 4 Road, Pathum Wan, Bangkok10:00 - 22:00-#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
0 คอมเมนต์
⚾Tan Tan Men Set (S) 150฿
⚾️Cream bun 75฿
⚽️總評⚽️
🏐 Din’s (ดินส์)
10:00 - 22:00
#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #Dins #鼎 #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #samyan美食 #samyanmitrtown美食 #波比泰國藍帶遊記
13 วิว
0 ไลค์
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว