ระดับ1
-🇹🇭🏖️💖同after the rain 好近嘅bubble in the forest 🌳🫧真係好靚好靚 如果唔想等最好一早book定如果book到上面重有吊床💗 下面就有千秋 坐喺湖隔離都好靚🥰🥰 。呢杯荔枝梳打真係一係menu睇到佢個樣我就揀咗佢🤩因為真係好靚! 入面有一粒荔枝肉🍒 底嘅橙色係荔枝糖漿 溝混一齊飲其實唔會太甜 就係會想像到嘅味道 亦唔會太假藥水果喎 都幾好飲🤪。豬頸肉黎講唔算特別 煎得唔算好香 但醃得都好味嘅👍🏻👍🏻 點埋上面嘅醬都幾唔錯。冬陰公湯個樣好靚好吸引 雖然望落好紅 但唔算好辣 我覺得可以再多啲啲酸味 😉入面好多料 有菇 有蝦 真係幾不錯😋😋。蝦春卷有驚喜!唔會太油膩 好脆好惹味! 不過係覺得量有啲太少🤔。燒大蝦 覺得必叫! 好多膏 重要係靚蝦! 不過蝦肉又唔算好彈 係偏實嘅肉 但真係大過隻手! 🍤。爐煎鵪鶉蛋🍳佢係比成個9格爐我地同18隻蛋度自己加油打落去煎 都幾好玩 煎完重有美極加埋一齊食 呢味就主要係好玩 食就冇乜特別 不過個experience 係幾fun!雖然呢度雖然食物就偏貴 但環境一定贏哂😍😍
อ่านรีวิวฉบับเต็ม

爐煎鵪鶉蛋🍳
佢係比成個9格爐我地同18隻蛋度自己加油打落去煎
都幾好玩 煎完重有美極加埋一齊食

雖然呢度雖然食物就偏貴 但環境一定贏哂😍😍
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว