ระดับ2
2020-01-04 42 วิว
🎾 #一粒波碌去曼谷因為我地住係asok附近既巷入邊所以行出黎成日都會經過exchange tower呢間就係其中一間我地會成日食既餐廳🤤--甜食篇-⚾️ Iced latte 120฿飲落偏苦,一入口淨係飲到咖啡苦味🤨加返syrup冇咁苦就飲到少少果香味🤣.⚾️Hot 58% dark chocolate 140฿ (mocha 20฿)未落糖一飲小苦,覺得佢啲咖啡普遍都偏苦🤔🤔朱古力小小杰身,幾香朱古力味🍫加左mocha有少少苦味令個朱古力更有層次🧐.⚾️Fresh berries pancake 250฿就是很普通的pancake😂嗯😂食落都鬆軟既,生果都幾新鮮,但就係好正常既pancake🥞.⚾️Banana and caramel waffle 240฿冇諗到個waffle竟然又幾驚艷🤩Waffle外脆內軟,好香好正🧇個朱古力雪糕超濃,cream又唔太甜,夾埋蕉同caramel啱啱好🤤🤤食過一次之後都變成我既每次必點!!-⚽️總評⚽️見到我分埋鹹食/甜食篇就知我食左幾多次同有幾正🤩🤩唔洗諗咁多,如果去Asok附近就去試下啦🤤🤤記得要叫豬扒同waffle💕-🏐 Chu (ชู)Khlong
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
Banana  and  caramel  waffle
฿240
18 วิว
⚽️總評⚽️
🏐 Chu (ชู)
Khlong ToeiExchange Tower, 2nd Floor, Sukhumvit Road, Khlong Toei, Khlong Toei, Bangkok
07:00 - 21:00
#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #Chu #exchangetower美食 #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #sukhumvit美食 #asok美食 #波比泰國藍帶遊記
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว