ระดับ1
2019-08-14 81 วิว
make me mango 在曼谷有幾間分店,呢間座落於水門區內新商場”The Market”, 亦即係所有香港人都認識嘅Central World 對面,Big C隔離。門面簡潔明亮座位舒適,冷氣充足 - 呢個對於我嚟講超重要呀!餐廳有名你叫,主打是芒果菜色,有得飲,亦有得食除咗芒果🥭仲有其他特飲芒果沙冰啫喱凍 - 一入口芒果味香濃,啜多啖仲有絲絲果凍,有口感又透心涼😃攪吓發現有2粒芒果肉,但係飮到尾發現成杯就只有呢2粒”實體”芒果肉。頂頂塊綠色襯葉,領成杯沙冰嘅構圖加分!飲得出芒果比例重,並唔係街邊THB40/杯嗰D假甜味飲到尾,成杯嘅狀態同比我時一樣濃厚,並冇出現水還水情況。肯定芒果夠足料先做得到!
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
26 วิว

門面簡潔明亮
31 วิว
0 คอมเมนต์

座位舒適,冷氣充足 - 呢個對於我嚟講超重要呀!
30 วิว
0 คอมเมนต์

餐廳有名你叫,主打是芒果菜色,有得飲,亦有得食
27 วิว

23 วิว

除咗芒果🥭仲有其他特飲
30 วิว
24 วิว
0 คอมเมนต์

Mango  Smoothie  with  Mango  Jelly
฿130
0 คอมเมนต์

頂頂塊綠色襯葉,領成杯沙冰嘅構圖加分!
15 วิว

飲得出芒果比例重,並唔係街邊THB40/杯嗰D假甜味
13 วิว
0 คอมเมนต์

(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
2019-08-14
วิธีการกิน
รับประทานที่ร้าน
ราคาต่อคน
฿130 (อาหารว่าง)
เมนูแนะนำ
฿ 130