ระดับ1
2019-04-08 70 วิว
聽朋友介紹Central Embassy商場有間好靚既Cafe所以黎朝聖下😍門口全粉紅色既裝修 完全吸引粉紅控既我入到店內有種外國式貴族氣息牆身係動物圖案既牆紙 地下係綠色軟軟既地氈店內坐位吾多 只有5枱左右 (建議大家預早Book位)中間對正門口位置係沙發 但欄著左(寫明係VIP坐位)✨Meun有英文及泰文 冇圖片參考♥️Pineapple  princess  cake侍應一放低就有陣陣菠蘿香飄散,最面層係脆身既菠蘿片,菠蘿味濃郁,下面係海綿蛋糕,甜度適中。♥️Summer:salmon/caviar/prawns/tuna/eggs外表冇咩特別,味道更令人滿意,上面用左三文魚砌成朵花,魚子醬做花蕊,中間係Cream Cheese+吞拿魚 ,外面包左層白麵包。睇返Meun原來有蝦係入面,但味道吾出朋友叫侍應推介咸既食物,侍應推介左依個我地每人分左一粒,發覺其實係甜既😅(可能係言語表達出現問題)全粒都好硬身,表面係黑朱古力,偏苦。
อ่านรีวิวฉบับเต็ม

門口全粉紅色既裝修 完全吸引粉紅控既我
入到店內有種外國式貴族氣息
牆身係動物圖案既牆紙 地下係綠色軟軟既地氈
店內坐位吾多 只有5枱左右 (建議大家預早Book位)
中間對正門口位置係沙發 但欄著左(寫明係VIP坐位)

✨Meun有英文及泰文 冇圖片參考

Pineapple  princess  cake
41 วิว

♥️Pineapple  princess  cake

39 วิว
0 คอมเมนต์

睇返Meun原來有蝦係入面,但味道吾出

29 วิว
0 คอมเมนต์

朋友叫侍應推介咸既食物,侍應推介左依個
我地每人分左一粒,發覺其實係甜既😅
(可能係言語表達出現問題)
全粒都好硬身,表面係黑朱古力,偏苦。
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
2018-06-13
วิธีการกิน
รับประทานที่ร้าน
ราคาต่อคน
฿346 (อาหารว่าง)
เมนูแนะนำ
Pineapple  princess  cake