ระดับ2
2020-01-18 304 วิว
這𥚃係睇 “冲遊泰國”介紹時覺得幾特別嘅一間餐廳,而咁啱好近我酒店,所以決定去試吓!😱個商場靜到無朋友,反正無打算行街,所以直接去這店!其實在介紹中最吸引我的係那杯 “朱古力花抹茶🍵”,點知佢話 “🌼” out if stock 😓多失望,抹茶香港都有,所以只好叫其他飮品!- 青萍果及熱情果飲品🥤颜色好漂亮,但味道一般- Seared Tuna Salad 🥗 dressing 好好吃- Duck breast salad 🥗 - Risotto w/ shrimp 🦐 and egg 🍳 真的要叫嚟试,因为造型靓之外都好好味- Carbonara 🍝雖然大把地方可吃到,但这店也煮得很好吃唯一唔太好係此店有好多🦟!
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
- 青萍果及熱情果飲品🥤颜色好漂亮,但味道一般
- Duck breast salad 🥗
唯一唔太好係此店有好多🦟!
28 วิว
18 วิว
14 วิว
15 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว