ระดับ1
2016-07-05 247 วิว
去布吉前網上搜尋見有人勁讚尼間餐廳,但見到有食家劣評,心大心細之下,取消念頭。後來參考當地司機意見,她也推薦natural (book左車當日司機竟然是年輕打扮時尚女仔,而吾係叔叔😆)。環境非常貼題,夠曬natural 周圍佈置都係樹木,特色非常,可能佢地更貼題,園野feel冇冷氣😅。可能我地早6:30到,吾係好多人,服務員態度冇特別都OK ,嚟咗幾日心知講流利英語,一定不會受到不禮貌對待,點完食物,我還周圍拍照服務樣都冇黑面啊,進餐期間還主動替我們拍照留念,非常友善。食物方面,串燒、辣蝦yummy ,我素食點了綠咖喱雜菜,配上心形飯feel so good 😍。總括非常滿意,下次去布吉一定再黎😘埋單大約hk$160超低
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
28 วิว
37 วิว
33 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
2016-07-01
วิธีการกิน
รับประทานที่ร้าน
ราคาต่อคน
฿703 (มื้อเย็น)