ระดับ1
2018-07-03 122 วิว
我嘅友達係清邁達人,佢話佢同男朋友一落機就會衝黎食beast burger🤣見佢講得咁誇張,我今次都帶住超級期待嘅心黎食💩一黎到,餐廳裝修都好靚,好啱影KOL相。餐廳其實係美式快餐店shake shack,要自己貼餐,再等十多分鐘之後去攞餐。黎到我地一共點左4款burger,share黎食。Double Burger : 十分滿意,真係好好好好好好好好好好好味!肉好juicy,佢個汁係有少少墨西哥辣粉,包烘到脆。總結係人生食過最好味嘅包😭😭😭😭😭Cheese Steak Burger : 稍為失色,佢個汁係甜甜地好似燒汁咁,但係襯左牛扒,成個包好似變咗mos burgerMushroom Burger : 第二好味,牛扒襯埋蘑菇汁,有返清新嘅味道,同埋蘑菇份量好多,同牛扒嘅比例恰到好處,值得一食👏🏿👏🏿Chicken Burger : 只能說係麥香雞包,汁太多,食落好狼狽Fries : 無hea整,有辣粉,但加左cheese就太漏,waffle fries就好味,似薯餅👍🏿總結 : 值得為左Bouble Burger 再黎清澫🍔
อ่านรีวิวฉบับเต็ม

見佢講得咁誇張,我今次都帶住超級期待嘅心黎食💩

黎到我地一共點左4款burger,share黎食。
14 วิว

44 วิว
27 วิว

總結 : 值得為左Bouble Burger 再黎清澫🍔
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
ความคุ้มค่า
วันที่ไปกิน
2018-07-02
เวลารอ
10 นาที (รับประทานที่ร้าน)
ราคาต่อคน
฿300 (มื้อเย็น)