大家未去過都一定聽過泰國嘅After you甜品!今次我哋就去左朝聖,試左果到嘅綿綿冰!After you有好多間分店,大家可以揀一間近你地嘅去食~張梁點餐👦🏻🧒🏻฿185 (約hkd$50)《芒果糯米飯綿綿冰 (迷你版) 》Mango Sticky Rice Kakigori (baby size) 評分(10分滿分):8️⃣食評💬:我哋叫咗個mini size嚟當飯後甜品,賣相幾好👍🏻成座山咁😎但其實係芒果味嘅綿綿冰,面頭鋪滿左椰漿,而底部就有芒果粒同埋椰汁糯米飯🍚如果覺得唔夠味,可以倒埋隨甜品附上嘅兩小杯椰漿同埋芒果漿落去🙈口感味道更佳!另外仲有個貼心位就係凍茶隨便任人斟嚟飲,不過如果係熱茶的話就更好了!After You (อาฟเตอร์ ยู) (Pathum Wan)📍Pathum Wan, Siam Paragon, G Floor, Rama 1 Road, Pathumwan, Bangkok

張梁點餐👦🏻🧒🏻
฿185 (約hkd$50)
《芒果糯米飯綿綿冰 (迷你版) 》
評分(10分滿分):8️⃣