ระดับ1
2023-09-18 33 วิว
Phaya Thai BTS站行2分鐘就到,超方便,仲唔駛等位。呢個樓底好高,有上層座位,我住樓上酒店去左幾都冇芒果沙冰同泰奶沙冰。臨去機場前先去食,後悔咁遲去食😂Hojioha kakigori - 培茶沙冰唔會太甜,裡面有QQ,口感好豐富,我最愛,有baby size啱2個人食。Figgy Pudding - 無花果布丁,但我覺得普普通通,似蛋糕配雪糕。Chocolate Toast with strawberry - 呢個又係好好食,多士外脆內軟,朱古力醬唔會好甜。因為即整,要等一陣。最衰我要趕飛機,等唔切即時再encore 😂唯有等下次啦!
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
7 วิว
8 วิว
7 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
วิธีการกิน
รับประทานที่ร้าน
เมนูแนะนำ
  • Hojicha  Kakigori
  • Chocolate  toast  with  strawberry