ระดับ1
話說我愛布吉呢七年八年泥的一有時間就去渡假加埋都去左十次十一次度,自從泰國朋友第一次介紹我去呢間餐廳我都好滿意佢地嘅特色,員工態度親切,嘢食一流好開心,好滿意。但今年2016年新年我再同成班朋友去,啲員工態度完全同以往大相反,態度十問九唔應,叫啲員工,佢擺明係見到我叫佢都走開囉~,咩事呢?我記得個時係六七點咋,都未坐爆枱,正常唔會忙到抽筋囉。我地叫左十幾廿樣嘢食,啲嘢食遲遲都唔泥,一係就一堆疊哂上泥,最後個冬陰功係我地食哂都未泥,我決定同經理講,點知經理態度仲懶懶閒過其他員工,好啦,最後都泥埋……佢連個爐上但無開火囉,叫佢著反等成廿分鐘都唔泥,本身都唔滾添,激到我吖,咁我咪取消佢去第二度食過。埋單都係草草了事咋,好似想快啲叫你走咁我每次都介紹我啲朋友泥食,講到幾好,而家我感受呢一次火爆經歷之後,我只會同朋友講呢間餐廳有幾咁差態度,我係唔會再介紹人泥食,並建議佢地唔好再來食,不知所謂。我地之後去好似大排檔嘅地方,個度啲人仲好招呼,啲嘢食仲正,又平,係冇佢包裝得咁好之嘛。不過我想講大把餐廳靚過佢,好食過佢囉,所以我決定唔會再去食呢間餐廳。難得去旅行舒服一下,俾佢激一激真係唔掋吖
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
,自從泰國朋友第一次介紹我去呢間餐廳我都好滿意佢地嘅特色
,員工態度親切,嘢食一流好開心,好滿意。
,態度十問九唔應
,叫啲員工,佢擺明係見到我叫佢都走開囉~
好啦,最後都泥埋……

我地之後去好似大排檔嘅地方,個度啲人仲好招呼,

難得去旅行舒服一下,俾佢激一激真係唔掋吖
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว
รสชาติ
การตกแต่ง
บริการ
ความสะอาด
ความคุ้มค่า
เวลารอ
30 นาที (รับประทานที่ร้าน)
ประเภทมื้ออาหาร
มื้อเย็น