ระดับ2
2020-02-02 149 วิว
🎾 #一粒波碌去曼谷冇錯!又係我最愛既chu😂今次唔食pork chop🐽試下其他新野🤪-⚾Eggs and Sausage 220฿入面有sourdough/poached egg/沙律菜/Sausage🍖個包烘得好脆,個邊偏硬(普通sourdough都係咁)麵包食落好香,中間韌韌地🍞(但我比個硬邊𠝹到個嘴入面😖)蛋係流心既,但如果再生少少會好啲,側邊既位有啲變左溏心蛋🧐腸就係普香料味早餐腸,不過啲肉有啲鞋🤨🤨可能揀bacon會好啲🥓兩粒蛋都夠配包,但腸仔就得一條比例上唔多夠🤭普普通通啦,未到好正😂😂.⚾️Vodka Salmon 280฿一上枱好香蕃茄味,食落幾濃厚偏濃味😛vodka一開始唔太食得出😂 偶爾食到有啖比較辣應該就係vodka🤪Pasta食落有淡淡三文魚味,都幾多三文魚塊,唔腥唔柴😋🐟.⚾️Banana and caramel waffle 240฿冇錯!我又食waffle😂去得chu又點可以放棄食waffle既機會🤩🤩🧇下次會想試下berries and cream waffle🍓-🏐 Chu (ชู)Khlong ToeiExchange Tower, 2nd Floor
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
21 วิว
⚾️Vodka Salmon 280฿
33 วิว
0 คอมเมนต์
🏐 Chu (ชู)
Khlong ToeiExchange Tower, 2nd Floor, Sukhumvit Road, Khlong Toei, Khlong Toei, Bangkok
07:00 - 21:00
#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #Chu #exchangetower美食 #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #sukhumvit美食 #asok美食 #波比泰國藍帶遊記
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว