ระดับ1
去Mango Tree食嘢果晚落緊雨,呢個時候曼谷超級堵車,我地淋雨,用Google導航過去,真系覺得苦不堪言。*地理位置:Surawongse road, 37 SoiTantawan, Surawongse road, Suriyawongse 天鐵Sala Daeng附近,行過去差唔多10分鐘。*餐廳環境:呢間餐廳好有情調嘅,有d浪漫。*服務態度:可以比五顆星,小姐姐英文都算唔錯,至少交流冇問題,仲好熱心。*菜品味道:1.通菜:通菜我好中意食,而且甘耐以來我對通菜嘅味道都比較固定,因此我點樣霖都霖唔到點解味道甘好嘅,唔系好簡單d青菜咩?呢道菜加左海鮮湯,瞬間激發味蕾,食欲大增。2.魚:焦焦脆脆嘅魚,用左香料掩蓋魚腥味,就連我不中意食魚嘅人都停不住,我要比滿分。3.湯:呢個湯系小姐姐推薦嘅椰漿雞肉湯,香濃嘅椰漿,再搭配軟硬適中嘅雞肉,簡直系香到我心裏度。4.菠蘿炒飯:菠蘿炒飯相對而言差左d, 新鮮菠蘿同海鮮都未帶來足夠好嘅嘅味道。*最後總結:餐廳位置可能唔太好搵,但信我,當你食落下去呢個moment,前面遇到d乜嘢都唔緊要。
อ่านรีวิวฉบับเต็ม

*餐廳環境:呢間餐廳好有情調嘅,有d浪漫。

*菜品味道:

14 วิว
15 วิว
17 วิว
11 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว