ระดับ2
2020-01-22 190 วิว
🎾 #一粒波碌去曼谷-⚾️Shibuya Honey Toast 195฿平時通常都叫冰,但原來泰國朋友話toast先係真正must try既野😮😮一黎就聞到好香🤤一入口係鹹鹹既濃厚牛油味,再加埋surup好正!!包外皮烘得好脆,入面又好鬆軟,啲牛油滲哂入個麵包,超邪惡🤩🤩仲有兩球超大雪糕,唔會好似平時嗰啲咁唔夠雪糕配🍨.⚾️Santa’s milk and cookie 195฿可以單叫(100฿)亦可以揀配野飲,如果配野飲就有3款揀,我地就揀左earl grey milk tea,飲落都幾重earl grey味,又唔會太甜👍🏻個曲奇一黎就好香🤩🤩上枱仲會特登擺張紙係底裝飾😂會配埋鹽可以比你自己加🤔原本以為cookie可以有幾好食,點知又真係幾驚艷🤩入面有好多朱古力,朱古力味好濃郁🍫佢係chewy cookie嗰種,個邊咬落脆脆韌韌,有少少焦香味,中間又超級gooey🤤🤤🤤食落唔算超甜,係令人驚艷既曲奇🍪-⚽️總評⚽️以前一直覺得after you係食冰,點知原來佢其他item令我更驚艷🤩🤩係Toast同Cookie之間完全揀唔到第一名😂下次如果去after you一定要試下!-🏐After
อ่านรีวิวฉบับเต็ม
🎾 #一粒波碌去曼谷
38 วิว
⚾️Shibuya Honey Toast 195฿
27 วิว
⚽️總評⚽️
🏐After You
#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去泰國 #泰國美食 #afteryou #afteryoucafe #曼谷美食 #曼谷 #hkig #hkfoodie #香港食評 #曼谷餐廳 #foodstagram #曼谷食評 #sukhumvit美食 #asok美食 #terminal21美食 #波比泰國藍帶遊記
27 วิว
0 คอมเมนต์
(รีวิวด้านบนคือ ความคิดเห็นของผู้ใช้ ซึ่งไม่ใช่ความคิดเห็นของ OpenRice)
โพสต์
รายละเอียดคะแนนรีวิว